2022 04 Logo Harteveldt FINAL_Tekengebied 1.png

WORD LID

Eindelijk staan alle lichten op groen om van start te gaan met de teelt van lekkere en duurzaam verbouwde groenten en kruiden. Inmiddels hebben al 145 gezinnen zich aangemeld om deel te nemen en dat aantal loopt gestaag op. Het benodigde minimumaantal van 100 deelnemende gezinnen is dus bereikt en wij zijn al gestart.

 

Deelnemen
Woon je in Sittard-Geleen of omgeving? Eet je graag van eigen grond en wil je samen met anderen komen tot een eerlijk en gezond voedselsysteem? Meld je dan snel aan! Er is plek voor maximaal 150 gezinnen, dus wees er snel bij!

Machtigen

Lid worden is eenvoudig. Je vult het inschrijf- en machtigingsformulier volledig in en mailt het naar info@harteveldt.nl. Daarna maak je de eerste helft van je inleg over naar onze bankrekening. Op het moment dat je inleg is ontvangen, ben je formeel lid en ontvang je hiervan een schriftelijke bevestiging. Let op: dit geldt alleen voor de eerste 150 certificaten. Daarna werken we met een wachtlijst.

We vragen je om ons direct te machtigen om de contributie maandelijks automatisch af te schrijven. De contributie gaat in per 1 juli 2022.

Algemene Ledenvergadering
Onze eerste algemene ledenvergadering heeft plaatsgevonden op dinsdagavond 31 mei 2022 in Geleen. Tijdens deze vergadering presenteerden we o.a. de begroting en hebben we de contributie voor 2022 definitief vastgesteld op € 6,75 per mond, per week.

We vragen je om kennis te nemen van de Statuten en het Huishoudelijk Reglement voordat je het lidmaatschapsformulier ondertekent en toestuurt.