top of page
2022 04 Logo Harteveldt FINAL_Tekengebied 1.png

DISTRIBUTIE

De distributie van de groenten vindt altijd plaats op zaterdag. Omdat op dit moment nog geen mogelijkheid bestaat om de distributie te doen op ons eigen terrein vindt dit voorlopig plaats op de markt in Munstergeleen. Hier is parkeergelegenheid, maar die is beperkt, dus we vragen jullie om zoveel mogelijk met de fiets of te voet te komen. Als je toch met de auto komt, parkeer dan op het Raadhuisplein (Markt) of de parkeerplaats aan de Absbroekstraat. Parkeer alleen bij de Plus als je daar ook je boodschappen gaat doen. Om de drukte een beetje te spreiden splitsen we de groep telkens in drieën. Per nieuwsbrief worden jullie op de hoogte gehouden van de tijdstippen en welke groente zal worden geleverd.

image0.jpeg
image1.jpeg

Team

 

Wij hebben een enthousiast team van  bijna 30 leden, die mee helpen bij de distributie. Middels een overzichtelijke planning is voor het hele team duidelijk wie wanneer op de markt staat. Wekelijks is er een team van 6 distributieleden die helpen van opbouw tot opruimen. Er heerst een leuke sfeer en iedereen staat met plezier op de markt.

Stevig aanpakken is het wel, vooral als er veel groenten gewogen moeten worden.

Lijkt het je ook leuk om af en toe een zaterdagochtend te komen helpen, meld je dan aan via distributie@harteveldt.nl.

 

Uitlevering

 

Wekelijks komt er een diversiteit aan groenten van het land, al dan niet aangevuld met ingekochte biologische groenten of fruit. De eerste aankondiging van de wekelijkse uitlevering staat altijd in de nieuwsbrief. De exacte hoeveelheden staan op zaterdagmorgen op het distributiebord. Per groente staat het ook nog eens aangegeven aan de kraam.

Onze inkoop groenten komt van biologische tuinderij  ‘de Waog’. Voor de inkoop van biologisch fruit zijn we nog in gesprek met verschillende leveranciers.

 

De uitlevering is verdeeld over 3 groepen en 3 tijdstippen en rouleert wekelijks. Tijden zijn van 10.30u tot 11.15u, van 11.15u tot 11.45u en van 11.45u tot 12.15u.

In de wekelijkse nieuwsbrief wordt aangegeven welke groep in welk tijdvak aan de beurt is.

 

Afhalen

 

Elk lid is wekelijks verantwoordelijk voor het afhalen van zijn/haar pakket.

Kun je het pakket niet zelf komen afhalen, draag je zelf zorg voor vervanging. Stuur een mail naar de distributie, zet hierin je naam, lidnr en de naam van de persoon die je groenten komt ophalen.

Mail naar: distributie@harteveldt.nl

 

Of maak gebruik van onderstaande formulieren klik op verzend.

Melding afhaal door derden
We horen graag wanneer u uw groenten door derden laat afhalen

Bedankt voor deze informatie!

Contact
bottom of page