2022 04 Logo Harteveldt FINAL_Tekengebied 1.png

WERKGROEPEN
 

Landhulp
De werkgroep landhulp werkt onder direct toezicht van de boer. De deelnemers verrichten allerlei werkzaamheden op het land om de boer te ondersteunen. Dit kunnen zijn werkzaamheden zoals planten, oogsten, onkruid bestrijden, sproeien etc.

 

Distributie
De werkgroep distributie zorgt voor het wekelijks verdelen van de groenten onder de leden. Deze werkgroep heeft het meeste contact met onze leden. Daarnaast zorgt deze werkgroep dat in geval van overdaad de rest groenten op goede plek terechtkomen.

 

Communicatie
De werkgroep communicatie zorgt voor de communicatie met onze leden maar ook met andere doelgroepen. De middelen die de werkgroep hiervoor gebruikt zijn nieuwsbrieven, de website en social media.

 

De Veldtkeuken
Deze werkgroep zorgt dat bij leden voldoende informatie is om de groenten van de coöperatie te verwerken tot smakelijke gerechten. Hiertoe delen zij recepten in de wekelijkse nieuwsbrief. Deze recepten worden ook opgeslagen in een database, die via de website toegankelijk zal zijn. De Veldtkeuken kan op verzoek ook zorgen voor iets lekkers bij interne activiteiten.

 

Klussen
Dit is een groep van handige mensen, die Harteveldt ondersteunt bij allerlei klussen die moeten worden uitgevoerd.


 

Duidelijk mag zijn dat de inzet van vele leden ervoor zorgt dat de coöperatie voor een goede prijs groenten zal kunnen blijven leveren aan de leden. Wanneer leden interesse hebben om aan een van deze  werkgroepen deel te nemen dan kan dit verzoek worden gestuurd naar info@harteveldt.nl.