top of page
2022 04 Logo Harteveldt FINAL_Tekengebied 1.png

HARTEVELDT CONTACT PAGINA
 

In het voorjaar van 2022 is in het hart van Sittard-Geleen coöperatieve tuinderij Harteveldt van start gegaan. Harteveldt is een coöperatie die duurzaam voedsel verbouwt voor haar leden. Als lid van deze gemeenschap ben je mede-eigenaar van dit mooie bedrijf. Alle leden delen met elkaar zowel de kosten, als alle opbrengsten (de producten van het land).

Via onderstaande knop kunt u contact opnemen met coöperatie Harteveldt..

EENMALIGE
INLEG

 

De leden leggen per huishouden eenmalig 1.000 euro in voor de oprichting en realisatie van de coöperatie. Als je besluit te stoppen kun je je inleg onder voorwaarden terugkrijgen.

WEKELIJKSE 

CONTRIBUTIE

 

Het geld dat nodig is om het bedrijf vervolgens te laten draaien brengen de leden bijeen door het betalen van de wekelijkse contributie van ongeveer 7 euro per persoon. Dit bedrag is gebaseerd op de begroting die door de leden samen wordt vastgesteld.

OPBRENGSTEN 
VERDELEN

 

Al het gezonde voedsel dat wordt geproduceerd, wordt verdeeld onder de leden. Je kunt rekenen op een grote diversiteit aan groenten en fruit, variërend per seizoen.

SAMEN
EIGENAAR

 

Alle leden van Harteveldt zijn gezamenlijk eigenaar van het bedrijf en bepalen ook samen de koers. De leden bepalen wat ze willen eten en hoe dat geproduceerd wordt. Een bestuur vertegenwoordigt en communiceert namens de leden.

Contact
bottom of page