top of page
2022 04 Logo Harteveldt FINAL_Tekengebied 1.png
Foto Sander Hoen_edited.jpg

Sander Hoen

Voorzitter

Ik ben opgegroeid en woonachtig in Munstergeleen met mijn vriendin (Aniek) en onze kinderen Steef (12) en Lot (10). Ik ben actief lid van de lokale voetbalclub en graag bezig in de buitenlucht. Lekker, gezond en duurzaam eten is een belangrijk onderdeel van ons gezinsleven en we proberen daarnaast op allerlei manieren ons steentje bij te dragen om de wereld een beetje beter achter te laten dan we hem aantroffen.

voorzitter@harteveldt.nl

Foto Harold Smelt_edited.jpg

Harold Smelt

Secretaris

Ik woon alweer 25 jaar met mijn gezin in Sittard en ben ervan overtuigd dat we onze voedselvoorziening anders moeten gaan inrichten. Lokaal, betrokken, eerlijk en duurzaam. Harteveldt biedt een prachtige gemeenschap om dit samen te realiseren. Verder zijn buiten, actief, fiets, plezier, klussen, onderzoek en techniek andere kenmerken van mij.

secretaris@harteveldt.nl

Foto Casper Bruens_edited.jpg

Casper Bruens

Penningmeester

 

Ik woon samen met mijn partner Lijsbeth in Limbricht. Zowel in mijn werk als privé zijn thema’s duurzaamheid en gezondheid belangrijke drijfveren voor mij. Harteveldt is een mooie manier om een gemeenschapsgevoel te creëren en samen iets goeds en gezonds te doen in mijn directe omgeving.

administratie@harteveldt.nl

foto Jeu Bressers_edited.jpg

Jeu Bressers

Vicevoorzitter

Doen wat je kunt, dat is mijn motto. Ik woon samen met Resie in Broeksittard. Daar hebben we recent een duurzaam huis gebouwd. Ik ben voorheen eigenaar geweest van een hotel en heb daar veel kunnen doen op het vlak van energiebesparing, terugdringen van voedselverspilling en het serveren van gezonde maaltijden. Het laatste project betrof het aanleggen van een voedselbos voor eigen gebruik. Harteveldt is een unieke kans om met elkaar gezond eten te produceren  in onze gemeenschappelijke achtertuin. 

Maddy Caris_ZW.jpeg

Maddy Caris

Bestuurslid

Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Wat kunnen we doen om onze aarde zo goed mogelijk achter te laten voor onze kinderen en voor verdere generaties. Dat begint voor mij met consuminderen en bewustwording. Duurzaam voedsel verbouwen en dit samen met anderen delen, dat is wat ik zo mooi vind aan coöperatie Harteveldt. Laat dit al het kleine steentje zijn dat ik (wij) kunnen bijdragen voor een betere aarde.

 

distributie@harteveldt.nl

Marion Berden_ZW.jpeg

Marion Berden

Bestuurslid

Ik ben opgegroeid op een boerderij en tegenwoordig woonachtig in Geleen met zoon Kevin en dochter Anouk. Lokaal en duurzaam ondernemen vind ik erg belangrijk.

Toen ik van het concept Harteveldt hoorde, kon ik niet anders dan me aansluiten. Hoe leuk is het dat ik nu na 40 jaar in mijn vrije tijd weer het veld op mag.

Samen verantwoordelijkheid dragen voor een duurzame voedselproductie geeft op veel manieren energie.

Pim Havermans_ZW.jpeg

Pim Havermans

Bestuurslid

 

Ik ben 45 jaar oud en ben 12 jaar geleden naar Sittard verhuisd en niet meer vertrokken. Ik ben graag in de natuur sportief bezig (in het water, op de fiets, en al rennend) en wil de natuur daarom graag in stand houden. Ik werk voor een bedrijf dat zich bezighoudt met recycling van kunststoffen: van afval weer nieuwe producten maken.

Cees Pannekoek_ZW.jpeg

Cees Pannekoek

Bestuurslid

Met 79 jaar ben ik momenteel het oudste bestuurslid van Harteveldt. In ben 15 jaar geleden getrouwd met Hetty en we wonen sinds 3 jaar in Munstergeleen, daarvoor heb ik 19 jaar in Sittard gewoond. Samen hebben we 5 kinderen en 7 kleinkinderen.

Voordat ik 20 jaar geleden ‘met pensioen’ ging was ik algemeen directeur van Vodafone Netwerk. Sindsdien ben ik vanuit mijn advies BV actief geweest als adviseur en deelnemer aan startende ondernemingen in de ICT branche. Met deze ervaring hoop ik ook aan Harteveldt te kunnen bijdragen.

    webmaster@harteveldt.nl

Contact
bottom of page