2022 04 Logo Harteveldt FINAL_Tekengebied 1.png
Foto Sander Hoen_edited.jpg

Sander Hoen

Voorzitter

Ik ben opgegroeid en woonachtig in Munstergeleen met mijn vriendin (Aniek) en onze kinderen Steef (12) en Lot (10). Ik ben actief lid van de lokale voetbalclub en graag bezig in de buitenlucht. Lekker, gezond en duurzaam eten is een belangrijk onderdeel van ons gezinsleven en we proberen daarnaast op allerlei manieren ons steentje bij te dragen om de wereld een beetje beter achter te laten dan we hem aantroffen.

voorzitter@harteveldt.nl

Foto Harold Smelt_edited.jpg

Harold Smelt

Secretaris (waarnemend)

Ik woon alweer 25 jaar met mijn gezin in Sittard en ben ervan overtuigd dat we onze voedselvoorziening anders moeten gaan inrichten. Lokaal, betrokken, eerlijk en duurzaam. Harteveldt biedt een prachtige gemeenschap om dit samen te realiseren. Verder zijn buiten, actief, fiets, plezier, klussen, onderzoek en techniek andere kenmerken van mij.

secretaris@harteveldt.nl

Foto Casper Bruens_edited.jpg

Casper Bruens

Penningmeester

 

Ik woon samen met mijn partner Lijsbeth in Limbricht. Zowel in mijn werk als privé zijn thema’s duurzaamheid en gezondheid belangrijke drijfveren voor mij. Harteveldt is een mooie manier om een gemeenschapsgevoel te creëren en samen iets goeds en gezonds te doen in mijn directe omgeving.

administratie@harteveldt.nl

foto Jeu Bressers_edited.jpg

Jeu Bressers

Vicevoorzitter

Doen wat je kunt, dat is mijn motto. Ik woon samen met Resie in Broeksittard. Daar hebben we recent een duurzaam huis gebouwd. Ik ben voorheen eigenaar geweest van een hotel en heb daar veel kunnen doen op het vlak van energiebesparing, terugdringen van voedselverspilling en het serveren van gezonde maaltijden. Het laatste project betrof het aanleggen van een voedselbos voor eigen gebruik. Harteveldt is een unieke kans om met elkaar gezond eten te produceren  in onze gemeenschappelijke achtertuin.